Εκπρόσωποι του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου «ΑΡΜΕΝΙΑ» στη εκδήλωση «ΕΛΛΑΔΑ και ΕΥΡΩΠΗ: ΕΙΡΗΝΗ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

0
109

Κατά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών, μετά από πρόσκληση του τμήματος προσφυγικού και μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ,  αντιπροσωπεία του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου «ΑΡΜΕΝΙΑ» παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για τα θέματα των μεταναστών και των προσφύγων. Στη σχετική ομιλία του, ο εκπρόσωπος του ΚΠΚ «ΑΡΜΕΝΙΑ» αναφέρθηκε στο θέμα της εθνοκάθαρσης και της βίαιης εκτόπισης 150.000 Αρμενίων του Αρτσαχ/Ναγκόρνο-Καραμπαχ , καθώς και στη σημασία της παροχής υποστήριξης στη Δημοκρατία της Αρμενίας στα ευρωπαϊκά πολιτικά πλαίσια. Τέθηκαν επίσης τα προβλήματα δεκάδων χιλιάδων Αρμενίων οικονομικών μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα.

May be an image of 5 people

Οι παρευρισκόμενοι χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν τα μέλη της αντιπροσωπείας του Πολιτιστικού Κέντρου «ΑΡΜΕΝΙΑ» και στο τέλος η αντιπροσωπεία ευχήθηκε με τη σειρά της στους υποψηφίους καλή επιτυχία στην προεκλογική τους εκστρατεία.

May be an image of 2 people

May be an image of 2 people