ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΑΝ

0
547

Πένθος και λύπη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της σε όλους όσους άγγιξε με την έντονη παρουσία της στην Κομοτηνή

Πένθος σε όλους όσους την ήξεραν σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Τζένης Κασαπιάν, σε ένα τραγικό ατύχημα που έκοψε νωρίτερα από ο,τι έπρεπε το νήμα της ζωής της.

Από το βράδυ της Κυριακής, όταν έγινε γνωστό το δυσάρεστο νέο, φίλοι και γνωστοί εξέφρασαν την λύπη τους για το δυσάρεστο γεγονός, ενθυμούμενοι την προσφορά της και την παρουσία της τόσο στα δρώμενα της Αρμένικης Κοινότητας, από τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Όμιλο Αρμενίων, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης και του νομού μας.

Χαρακτηριστικός είναι ο μικρός αποχαιρετισμός από τη Δώρα Κάσσα Παπαδοπούλου, εκ μέρους των φίλων και των μελών της Πολιτιστικής κίνησης Κομοτηνής, της οποίας αποτελούσε για χρόνια αναπόσπαστο μέλος.

«Οι φίλοι, τα μέλη και το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για τον αδόκητο θάνατο της αγαπημένης Τζένης Κασαπιάν.

Μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα είναι πια κοντά μας αυτό το ανήσυχο, χαρούμενο, δημιουργικό, εκλεπτυσμένο, εργατικό και βαθιά σεβαστικό προς τις Αρμένικες ρίζες του πλάσμα.

Απαρηγόρητα είναι τα μέλη της Θεατρικής μας Ομάδας, στην οποία συμμετείχε η Τζένη εδώ και 22 χρόνια με μεράκι και διάθεση μικρού παιδιού.

Στους οικείους και στα αγαπημένα της πρόσωπα εκφράζουμε την αγάπη και τη συμπαράστασή μας και μια βεβαιότητα, ότι η αύρα που αφήνει πίσω της η Τζένη είναι μυροβόλος, ότι η ίδια θα παραμείνει στις σκέψεις και στις αναμνήσεις μας ως πλάσμα ονείρου…

Καλό Παράδεισο.

Υστερόγραφο:

Αντί στεφάνου το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης θα καταθέσει συμβολικό ποσό υπέρ του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι”».