Η ΑΡΜΕΝΙΑ στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia-2022

0
497

Ανακοίνωση της Πρεσβείας της Αρμενίας στην Ελλάδα.

Η Αρμενία για πρώτη φορά ως Τιμώμενη χώρα θα είναι παρούσα στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» που αποτελεί το πλέον σημαντικό τουριστικό γεγονός στην Ελλάδα. Η 37η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, «Philoxenia» 2022 θα πραγματοποιηθεί 18-20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στους εκθεσιακούς χώρους της ΔΕΘ Helexpo.
Η συμμετοχή της Αρμενίας στην Έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 30ης επετείου από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων Αρμενίας-Ελλάδας.
Η εθνική συμμετοχή της Αρμενίας εστιάζει στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Αρμενίας, των διμερών και πολυμερών εμπορικών, επενδυτικών και οικονομικών σχέσεων, τόσο με τη φίλη Ελλάδα, όσο και με άλλες χώρες.
Η εθνική συμμετοχή της Αρμενίας στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, «Philoxenia» 2022 διοργανώνεται με την πρωτοβουλία και κοινές προσπάθειες του Υπουργείου Οικονομικών της Δημοκρατίας της Αρμενίας, της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελληνική Δημοκρατία, καθώς και του Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Αρμενίας στη Θεσσαλονίκη και του Ελληνο-Αρμενικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Καλούμε όλους τους φίλους μας που ενδιαφέρονται για την Αρμενία εκείνες τις μέρες να επισκεφθούν την Έκθεση, ιδίως το Αρμενικό