Για πρώτη φορά η Αρμενία στη Διεθνή Έκθεση Μόδας στην Αθήνα

0
642
Στις 28 Ιανουαρίου 2022, ο Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελληνική Δημοκρατία, Τιγκράν Μκρτσιάν επισκέφτηκε το περίπτερο της Αρμενίας στη Διεθνή Έκθεση Μόδας που πραγματοποιείται στην Αθήνα από τις 28 έως και τις 31 Ιανουαρίου. Η Αρμενία συμμετέχει για πρώτη φορά με την παρουσία Αρμενίων σχεδιαστών, παραγωγών υφασμάτων, και δώδεκα Αρμενικών μαρκών.
Ο Πρέσβης Τιγκράν Μκρτσιάν χαιρέτησε τους εκπροσώπους της Αρμενικής αντιπροσωπείας και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία, καθώς και την επίτευξη περαιτέρω συνεργασίας. Ο Πρέσβης ενημερώθηκε για τα προϊόντα που εκτίθενται και συνομίλησε με Αρμένιους σχεδιαστές. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα που σχετίζονται
με την εξαγωγή των προϊόντων της Αρμενικής κλωστοϋφαντουργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από την πλευρά του ο Πρέσβης Τιγκράν Μκρτσιάν διαβεβαίωσε για την ετοιμότητά του να υποστηρίξει και να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στα μελλοντικά σχέδια.
Υπενθυμίζουμε, ότι η εκδήλωση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Μόδας και Σχεδιασμού, από κοινού με τον Σύνδεσμο Ελληνικής Βιομηχανίας Ένδυσης (HCIA), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Textile Alliances, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις Επιχειρήσεις.
Το περίπτερο της Αρμενίας θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες μέχρι το βράδυ της Κυριακής․