Συνάντηση ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά με τον Υφυπουργό Άμυνας της Αρμενίας Karen Brutyan

0
649

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου 2022, συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον ομόλογό του της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Karen Brutyan, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του ΥΠΕΘΑ Υποστράτηγος ε.α. Μισαήλ Παπαδάκης, ενώ τον κ. Karen Brutyan συνόδευαν ο Αναπληρωτής Προϊστάμενου της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικό-υλικής Υποστήριξης του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας κ. Sergey Abrahamyan, ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας της Αρμενίας στην Ελλάδα Συνταγματάρχης Artur Dalibaltyan και η Αντισυνταγματάρχης Eylin Kocharyan, Επιτελής της Διεύθυνσης Πολιτικής και Στρατιωτικής Συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, έγινε αναφορά σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση της διακρατικής στρατιωτικής συνεργασίας. Επίσης, συζητήθηκαν οι τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις, περιφερειακά και διεθνή θέματα.