Τριμερές Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ Αρμενίας, Ελλάδας και Κύπρου στον τομέα της Διασποράς

0
588

Στις 24 Ιουνίου στην Πάτρα έλαβε χώρα μία πολύ εποικοδομητική και σημαντική Τριμερής συνάντηση Αρμενίας, Ελλάδας, Κύπρου στο επίπεδο των αξιωματούχων αρμόδιων για τις υποθέσεις της Διασποράς, όπως ενημερωνόμαστε από τη σελίδα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αρμενίας. Ο κ. Ζαρέ Σινανιάν, Ύπατος Αρμοστής για Θέματα Αποδήμων της Δημοκρατίας της Αρμενίας, κ. Φώτης Φωτίου, ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων της Κύπρου και κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, υφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό υπέγραψαν Τριμερές Μνημόνιο Κατανόησης στον τομέα της Διασποράς.

Υπενθυμίζουμε ότι Ο Ύπατος Αρμοστής για Θέματα Αποδήμων και Επικεφαλής του Τμήματος Χαρτογράφησης Δυναμικού της Διασποράς της Αρμενίας πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από τις 22-24 Ιουνίου.

 

Στο πλαίσιο αυτό, στις 22 Ιουνίου, στο χώρο της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αρμενίας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων των φορέων της αρμενικής κοινότητας στην Ελλάδα και του Ύπατου Αρμοστή για Θέματα Αποδήμων της Δημοκρατίας της Αρμενίας.